Karrieremuligheter i bioteknologiindustrien

Er du nysgjerrig på hvilke bedrifter innen bioteknologi som finnes i Tromsø området? Vil du vite hvilken faglig kompetanse de leter etter, og hva slags utdanning de ansatte har? Da bør du melde deg på denne digitale begivenheten som blir arrangert torsdag 14. januar 2021 fra 14:00-18:00.

Karrieremuligheter i bioteknologiindustrien er arrangert av Biotech North i samarbeid med PhD-skolen BioCat, fagforeningen Naturviterne (Student-UiT) og studentorganisasjonen Helix. Vi ønsker at presentasjonene skal være relevant for både doktorgradsstipendiater, masterstudenter og bachelorstudenter, slik at alle kan høre noe om hvordan deres nivå av kompetanse kan bli verdsatt.

For å minske gapet mellom akademia og industri inviteres flere av bedriftene i Biotech North-klyngen for å presentere deres bedrift og beskrive hvilken faglig kompetanse som kreves for å jobbe der. Dette inkluderer Marealis, ArcticZymes Technologies, Lyfstone, og Nordic Pharma. I tillegg vil Norges Forskningsråd fortelle om det å ta en industriell PhD-grad, etterfulgt av Norinnova som blant annet vil introdusere den nye inkubatorordningen Student-IX.

Den digitale begivenheten er delt i tre hovedsesjoner:

  1. Bedriftspresentasjoner fra Kl 14:00 til 16:00.
  2. Paneldebatt med bedriftene fra kl 16:15-17:00 basert på spørsmål i påmeldingskjemaet. NB: Spørsmål skrevet i chatten under bedriftspresentasjoner vil også bli lest opp i debatten.
  3. Møt bedriftene på deres digitale stand fra Kl 17:00-18:00.

Vi ønsker doktorgradsstipendiater, masterstudenter og bachelorstudenter fra hele landet velkommen til å delta på denne begivenheten. Vi håper at presentasjonene skal klargjøre jobbmuligheter i Nord-Norge og gi ett solid innblikk i bioteknologiindustrien. Arrangementet skal bli holdt via zoom – registrer deg nedenfor for å motta url.

Påmeldingsskjemaet inneholder en seksjon for master- og doktorgradsstudenter for å beskrive sin forskning og erfaring. Disse feltene er frivillige.


Registration is now closed

What is BioCat?

BioCat facilitates career development for young scientists in the field of biocatalysis.

We offer:

  • Advanced courses
  • Workshops
  • Networking events
  • Webinars
  • Travel & research grants

Learn more about Biocat